Schedule at a Glance

Wednesday, April 19, 2017

7:30am-6:00pm

Registration Open

8:30am-4:30pm

Fundamentals of Program Assessment Workshop

8:30am-4:30pm

Advanced Program Assessment Workshop

9:00am-5:00pm

Self-Study Report Development Workshop

12:00pm-7:00pm

Self-Study Report Room Open

1:00pm-4:00pm

ASAC Institutional Rep Day Activities

Thursday, April 20, 2017

6:00am-2:00pm

Registration Open

6:30am-7:45am

Breakfast

8:00am-9:30am

Plenary

9:00am-7:00pm

Self-Study Report Room Open

9:30am-10:00am

Networking Break

10:00am-10:50am

Concurrent Sessions (50 minutes)

11:00am-11:55am

Concurrent Sessions (50 minutes)

12:00pm-1:30pm

Lunch

1:30pm-1:55pm

Concurrent Sessions (25 minutes)

2:05pm-2:55pm

Concurrent Sessions (50 minutes)

2:55pm-3:25pm

Networking Break

3:25pm-4:40pm

Concurrent Sessions (75 minutes)

4:45pm-5:45pm

Reception

Friday, April 21, 2017

6:30am-12:00pm

Registration Open

7:00am-8:00am

Breakfast

8:00am-8:50am

Concurrent Sessions (50 minutes)

9:00am-5:00pm

Self-Study Report Room Open

9:00am-10:30am

Plenary

10:30am-11:00am

Networking Break

11:00am-12:15pm

Concurrent Sessions (75 minutes)

12:15pm-1:30pm

Lunch

1:30pm-2:20pm

Concurrent Sessions (50 minutes)

2:20pm-2:50pm

Networking Break

2:50pm-4:30pm

Commission Town Halls

Saturday, April 22, 2017

7:30am-10:00am

Registration Open

8:00am-12:00pm

Self-Study Report Room Open

8:00am-5:00pm

CSAB Computing Accreditation Workshop

8:30am-4:30pm

Fundamentals of Program Assessment Workshop

8:30am-4:30pm

Advanced Program Assessment Workshop